10. Mostar Open

Mostar – 10. Mostar Open, međunarodni taekwondo turnir, bit će održan u subotu, 3. studenoga  u sportskoj dvorani na Bijelom brijegu.

Organizator turnira je mostarski taekwondo klub Cro Star na čelu s trenericom Klaudiom Marić. Turnir je organiziran u 3 discipline: borbe, forme i kick.

Nastupiti će svi uzrasti u borbama počevši od 2013. godišta i stariji uzrasti, a koristit će se elektronska oprema Daedo.
Forme su organizirane također za sve uzraste: kadete, juniore i seniore.
Treća disciplina ‘kick’ je oblik natjecanja za najmlađe natjecatelje.

Turnir počinje ceremonijom otvaranja u 9 sati gdje će nazočne pozdraviti generalni tajnik Sportskog saveza grada Mostara gđa. Mirjana Bošnjak, a s natjecateljskim dijelom krećemo u 9.30.

I ove godine će na turniru u Mostaru nastupiti reprezentacija grada Zagreba u borbama i u formama, a prijavili su se klubovi iz cijele BiH, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Albanije, Portugala i Izraela. Svoje snage će odmjeriti 450 sportaša.

Nadamo se kako ćete svojim dolaskom uveličati ovu veliku sportsku manifestaciju u našem gradu i nastaviti pratiti nas i naše uspjehe kroz svoja izvješća kao što ste to radili i do sada, a na čemu vam se želimo od srca zahvaliti.

 

AUDIO: Klaudia Marić

Odgovori