Najavili smo 24-ti Veliki međunarodni Božićni turnir HVIDRA Mostar 2018.

Mostar,12. studenoga 2018. godine: Večeras počinje tradicionalni 24-ti Veliki međunarodni božićni turnir HVIDRA Mostar 2018 na kojem će nastupiti 56 momčadi u seniorskoj konkurenciji.

Tim povodom gosti u studiju radija Mostarska panorama  bili su članovi Organizacijskoga odbora za održavanje Turnira gospoda Miro Šunjić predsjednik Odbora i predsjednik HVIDRA-e grada Mostara i Željko Mikulić član HVIDRA-e,  PR turnira.

Ovaj najjači i najveći turnir u susjedstvu od ove godine uvodi jedan novitet. Naime od ove godine na turniru će nastupati i učenici jedanaest osnovnih škola koje rade po nastavnom planu i programu na hrvatskom jeziku.

Kao i svake godine na samoj završnici turnira koja se igra 21-ga prosinca pojavit će se i gosti, a ove godine planirano je da to budu predstavnici Hrvatskoga nogometnog saveza predvođeni predsjednikom Davorom Šukerom i izbornikom Zlatkom Dalićem.

Večeras od 17.00 sati turnir otvaraju malonogometaši HVIDRA Mostar Temeljnog ogranka Jasenica i Caffe Galaxy Visage, za 18 sati je zakazan susret Osnovne škole Ivana Gundulića i Treće Osnovne škole, a od 19.00 sati snage će odmjeriti MNK Vjekoslav Arapović i NK Mostar. Turnir se kao i prethodnih godina održava pod visokim pokroviteljstvom HDZ-a BiH.

AUDIO:

Odgovori