”Adventski kontRAST” u Mostaru

Mostar,23.11.2021.god.  Humanitarnu akciju ”Adventski kontRast” na valovima Mostarske panorame predstavila je Doris Čuljak članica Organizacijskoga odbora HDZ BiH Mostar.

🎄“Tisuće svijeća mogu se zapaliti od jedne, a život te svijeće neće se umanjiti. Sreća nikada nije umanjena kada je podijeljena s drugima.”
Svaka adventska svijeća u sebi krije određenu simboliku i navodi nas na to što bismo trebali osvijestiti u sebi tih dana. Neovisno o našoj vjerskoj pripadnosti, advent nam pruža i poziva nas kako bi pobliže upoznali sami sebe i ljude oko sebe, a na kraju krajeva i potrebe drugih. Posebice onih kojima je pomoć potrebna.
Drugi adventski tjedan simbolizira mir, koji je prijeko potreban svima, ne samo u ovom razdoblju. Stoga smo se i odlučili, doduše na malo drugačiji način, podariti mir onima kojima je potrebno.
Pod pokroviteljstvom Gradske organizacije HDZ BiH Mostar u periodu od 29. studenoga do 5. prosinca 2021. godine u prostorijama Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača održati će se radionice i humanitarna prodajna izložba.
Svi zainteresirani će imati priliku sudjelovati na likovnoj, kiparskoj, kreativnoj ili dječjoj radionici. Sav izrađeni nakit, skulpture, čestitke i slike će biti izloženi u nedjelju 5. prosinca, a prikupljeni novac od prodaje istih će ići u humanitarne svrhe.
Također, neki od najboljih slikara, profesora i studenata Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji, te su neka od svojih djela poklonili i tako omogućili raznovrstan izložbeni fond.
Humanitarna akcija pod nazivom „𝗔𝗱𝘃𝗲𝗻𝘁𝘀𝗸𝗶 𝗸𝗼𝗻𝘁𝗥𝗔𝗦𝗧“ poziva sve zainteresirane na sudjelovanje, bilo u radionicama, kupovini ili druženju. Jer jedino zajedno rastemo. Jedino zajedno možemo napraviti više i omogućiti onima kojima je potrebno, kvalitetniji Božić i Božićno razdoblje.
‼️ 𝗣𝗿𝗶𝗷𝗮𝘃𝗲 𝘇𝗮 𝗿𝗮𝗱𝗶𝗼𝗻𝗶𝗰𝗲 𝗼𝘁𝘃𝗼𝗿𝗲𝗻𝗲 𝗼𝗱 𝗽𝗼𝗻𝗲𝗱𝗷𝗲𝗹𝗷𝗸𝗮 𝟮𝟮.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟭. 𝗴𝗼𝗱𝗶𝗻𝗲.
𝗣𝗿𝗶𝗷𝗮𝘃𝗶𝘁𝗶 𝘀𝗲 𝗻𝗮 𝗯𝗿𝗼𝗷 𝟬𝟲𝟯/𝟭𝟵𝟭-𝟴𝟯𝟴 𝗶𝗹𝗶 𝗲-𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗮𝗱𝘃𝗲𝗻𝘁𝘀𝗸𝗶𝗸𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝘀𝘁@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺
𝙊𝙧𝙜𝙖𝙣𝙞𝙯𝙖𝙘𝙞𝙟𝙨𝙠𝙞 𝙤𝙙𝙗𝙤𝙧 𝙃𝘿𝙕 𝘽𝙞𝙃 𝙈𝙤𝙨𝙩𝙖𝙧
AUDIO: Doris Čuljak