Bili smo u posjetu Uredu za odnose s javnošću Vlade HNŽ-a

Mostar, 20. srpnja 2022. godine:-U nastavku ciklusa mentoriranja koje se odvija na radiju Mostarska panorama posredstvom programa Vlade HNŽ-a i Ministarstva za pitanja branitelja HNŽ-a u kojem svoj pripravnički staž odrađuje kolega PR-ovac Mario Matić jutros smo posjetili Vladu Hercegovačko- neretvanske županije i njihov ured za odnose s javnošću gdje nas je dočekao poštovani kolega Pero Pavlović-Ćiro, glasnogovornik županijske Vlade.
U uredu je jutros hektično i užurbano,u što smo se uvjerili i po agilnosti kolegice Kornelije Križanović i savjetnika premijera HNŽ-a Darke Juke, a danas Vlada HNŽ-a ima i zasjedanje.
Sezona je i požara, kojih je u posljednje vrijeme zabilježen zamjetan broj na području naše županije pa se kolega Pavlović javljao kolegama novinarima kao glasnogovornik Civilne zaštite HNŽ-a. Kao i većina uspješnih PR-ovaca potekao je iz svijeta novinarstva i to s Radio Rame koja je objavila i prigodnu monografiju 20 godina s vama, a koju smo dobili od dragog prijatelja i kolege.
Bio je i PR političke stranke i zajedno sa svojim kolegama iz PR ureda Vlade HNŽ-a upravljao kriznim komuniciranjem u COVID krizi.
-Hvala na gostoprimstvu, bilo nam je zadovoljstvo u ime radijskog tima Mostarske panorame.(Foto:Kornelija Križanović)