Članice Udruge Zdrav korak iz Mostara obilježile drugu obljetnicu osnutka

 

Mostar, 9. travnja 2016. Unatoč kiši i nepovoljnim vremenskim uvjetima agilne članice sportsko – rekreacijske udruge Nordijsko hodanje Zdrav korak iz Mostara u subotu su zajedničkom hodnjom mostarskim ulicama obilježile drugu obljetnicu osnutka i uspješnog rada.

Prema riječima predsjednice Udruge Smilje Crnogorac Zdrav korak su osnovale 11. travnja 2014. godine s ciljem da pripadnice nježnijeg spola,a ne brane, kako je kazala, ni pripadnicima muškog, učine nešto dobro za svoje psihofizičko zdravlje i potaknu Mostarke i Mostarce na aktivnu kretnju i boravak u prirodi i na svježem zraku.

-Nordijsko hodanje predstavlja aktivnost iznimno pogodnu za ljude svih dobnih skupina, a ne zahtijeva prevelika financijska izdvajanja- kazala je predsjednica Crnogorac dodavši kako je riječ o najbržoj rastućoj fitnes aktivnosti u svijetu.

Velikoj fešti uz pjesmu i dobro raspoloženje članica Udruge Zdrav Korak prethodila je prezentacija u power pointu tajnice Udruge Ane Blažević kojom se podsjetilo na sve dosadašnje akcija, putovanja i uspone, a sa svečanosti upućen je poziv svim sugrađanima da im se pridruže i otkriju čari zajedničkog kretanja u prirodi o čemu se mogu informirati na mrežnoj stranici udruge: www.zdrav-korak.com

 

AUDIO: Ana Blažević