Code On Meetup Vol.

Komunikacija se s pravom smatra jednim od najvažnijih alata potrebnih za prenošenje željene poruke i postizanje postavljenih ciljeva. Mnogo složenija od samog formuliranja rečenica, komunikacija zahtijeva kombinaciju vještina i znanja, a javni nastup izazov je s kojim se pojedinci i timovi sve češće susreću u svakodnevnom privatnom i poslovnom životu. Iako se čini potpuno prirodnim da neki izađu na pozornicu ili kolegi predstave proizvod, uslugu, projekt ili nešto drugo, za neke takav trenutak uzrokuje značajan stres koji često ni priprema ne može u potpunosti smanjiti.
Code On Meetup Vol. Posvećen je temi javnog nastupa i prezentacije . 23: Izvođenje boljih prezentacija na poslu ili na sceni koja će se održati u Code Hub-u Mostar u srijedu, 28. travnja 2021. godine. godine s početkom u 18h . U skladu sa svim epidemiološkim mjerama, okupljeni sudionici imat će priliku čuti važne savjete i trikove u interaktivnom okupljanju koje će moći primijeniti na sljedećoj prezentaciji. Meetup, posvećen onima koji ne vole javne nastupe ili se ne znaju dobro pripremiti, usredotočit će se na pojedince koji svoju karijeru grade u IT sektoru, često daleko od javnih nastupa, ali često suočeni s iznenadnim prezentacijama kolegama i klijentima . S njima će podijeliti svoje znanje i iskustvoDijana Duvnjak , trenerica komunikacijskih vještina i osnivačica i direktorica tvrtke HitoSkills, individualne i korporativne komunikacijske tvrtke. Već deset godina Dijana stvara i provodi grupne i individualne treninge i edukacije iz područja komunikacijskih vještina, pomažući pojedincima, tvrtkama, organizacijama, državnim agencijama, veleposlanstvima itd. poboljšati svoje radno okruženje, javni nastup, prezentacijske vještine, pregovaračke vještine i asertivnost.
Intera Tehnološki park podsjeća da je broj sudionika ograničen, u skladu s epidemiološkim mjerama pa sve zainteresirane poriva da je danas zahtjev za vezu na novu verziju besplatno kod Meetup On je organizirao projekt 2code sufinancira ERDF i IPA II sredstava od Europska unija .