Dalmatino: Bit će nam čast zasvirati našoj publici u Kosači i to dvije večeri zaredom

Grupa Dalmatino s ponosom najavljuje svoj drugi koncert u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u subotu, 4. ožujka, nakon što je prvi, zakazan za dan ranije, rasprodan u rekordnom roku.
„Do sada nikada nismo svirali u Kosači. To nam je novo iskustvo i bit će nam čast zasvirati našoj publici u ovoj dvorani. Naglašavamo, prvi koncert je rasprodan, a i drugi se prodaje jako dobro, stoga kupite na vrijeme svoju ulaznicu za ovaj glazbeni spektakl koji ćemo zasigurno prirediti našoj publici iz Mostara i svih drugih mjesta, otkud će nam pristići“, kazali su iz grupe Dalmatino, obećavši da će dati sve od sebe da prirede dvije lijepe i nezaboravne večeri u rodnom gradu jednog od članova benda- Zdravka Sunare.
„Jako me veseli nastup u mom rodnom gradu i to ne jedan, nego dva. Hvala svima koji će se susresti i veseliti s nama. Već znam da će to biti dvije divne večeri“, kazao je Zdravko Sunara.
Preostale ulaznice za drugi koncert Dalmatina u Kosači dostupne na info pultu Mepas Mall-a i online preko kupikartu.ba
„Rifužo“, „Dajem ti rič“, „ Ditelina s čet’ri lista“„Vrata pakla“, „Dvi sestre blizanke“…samo su neki od hitova kojima se raduje publika čuti ih u Kosači u Mostaru.