Diana Zelenika podnijela kandidaturu Izbornom povjerenstvu HDZ 1990 za predsjednicu stranke

MOSTAR, 20. travnja (FENA) – Diana Zelenika u srijedu, 20. travnja, podnijela je kandidaturu Izbornom povjerenstvu HDZ-a 1990 za predsjednicu stranke.

“Cijeli svoj život podredila sam čovjeku i nesebično se trudim biti mu na usluzi, izliječiti ga, podići mu kvalitetu života i produžiti životni vijek”, izjavila je dr. Zelenika, dodavši kako je upravo HDZ 1990 nastao kao lijek i odgovor na naglašenu bolest demokracije i evidentan izostanak zaštite nacionalnih interesa Hrvata u BiH, priopćeno je iz te stranke.

“Poslije 25 godina uspješne karijere liječnice i deset godina zapaženog političkog staža, osjećam se iskusnom, spremnom i sposobnom, odrediti pravu dijagnozu, provesti odgovarajuću terapiju i povesti našu ‘Devedesetku’ u bolji život”, poručila je Zelenika.

Kandidatura Diane Zelenike prva je službena kandidatura za čelnu poziciju HDZ-a 1990, a kandidacijski postupak je otvoren do 25. travnja.

Članstvo HDZ-a 1990 novo rukovodstvo stranke birat će na Izbornom saboru, zakazanom za 7. svibnja, navodi se u priopćenju.