Fan zone na otvorenom: premijerno za Euro 2016.- jedinstven doživljaj za sve navijače Hrvatske 

 

 

Udruga „Uvijek vjerni“ će premijerno u Hercegovini,. Bosni i Posavini organizirati navijanje i praćenje hrvatske reprezentacije na jednom velikom natjecanju na ovaj način. Za Svjetsko prvenstvo u Brazilu postojala je samo jedna  fan zona u Čapljini, dok ovaj put organiziramo praćenje utakmica na otvorenom u Mostaru, Čapljini, Širokom Brijegu, Grudama, Ljubuškom i Orašju, a mini fan zone u kafićima organiziramo u Jajcu, Novom Travniku, Travniku, Posušju,  Širokom Brijegu,Grudama,Čapljini,Međugorju i Čitluku.

U Mostaru će biti posebna fan zona, a ono što je izdvaja od ostalih jest njeno trajanje; naime radit će svih mjesec dana trajanja EURO- a. Trenutačno je u organizaciju uključeno 15- ak osoba dok će se onih dana kad igra Hrvatska organizaciji i provedbi priključiti preko 200 osoba. Planirani su, naravno, glazbeni programi i zagrijavanja pred utakmice. U fan zoni Mostar imati ćemo program tijekom cijelog trajanja EURO- a, upotpunjen nagradnim igrama, DJ programom,domaćim bandovima, te s koncertima 2 do 3 poznate hrvatske zvijezde o čemu ćemo blagovremenu izvijestiti naše navijače. Što se tiče fan zona u kojima će se pratiti utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, te promotivnih cijena hrane i pića koja će biti služena, bit ćete obaviješteni preko medija, i naravno, naše web (uvijekvjerni.info) i facebook (facebook.com/uvijek.vjerni.herceg.bosna/) stranice.

Imamo, naravno, i pomoć od Udruge iz Hrvatske, koja već ima puno iskustva s organizacijom sličnih događanja, koja  je, pak, uzajamna. Mi djelujemo kao jedna organizacija što hrvatski navijači i jesu.

Stoga, pozivamo sve naše navijače i članove da bodre hrvatsku nogometnu  reprezentaciju i igrače, te dođu u Uvijek vjerni fan zone, da zajednički uživamo u pobjedama Hrvatske.


http://uvijekvjerni.info/index.php/2016/05/20/fan-zone-na-otvorenom-premijerno-za-euro-2016-jedinstven-dozivljaj-za-sve-navijace-hrvatske/