Gradonačelnik Mostara dr. sc. Mario Kordić primio je danas u Gradskoj vijećnici Lanu Pudar, mladu plivačicu koja je isplivala Olimpijsku A normu u plivanju, disciplina 100 metara delfin, za predstojeće olimpijske igre u Tokiju

Mosdtar, 16. ožujka 2021. godine: U ime Grada Mostara i svoje osobno gradonačelnik dr. Kordić uputio je čestitke Lani Pudar i uručio priznanje za sjajan rezultat koji je ostvarila te time promovirala i plivanje kao sport i Grad Mostar, te joj zaželio da se što bolje pripremi za olimpijski nastup.
Naglasio je kako je ona kao i svi uspješni sportaši zaslužuju potporu grada i šire društvene zajednice, a za njezin uspjeh i odlazak na Olimpijske igre u Japan grad će i konkretno financijski podržati.
Ono što je važno, istaknuo je gradonačelnik, jest da se mladima i nadarenima trebaju stvoriti uvjete za bavljenje sportom i izgraditi sportsku infrastrukturu, a ono što svakako treba sagraditi jeste sportska dvorana i da Mostar u budućnosti ima i olimpijski bazen.
Čestitke Lani uputio je i predsjednik Gradskog vijeća Mostara Salem Marić. Prijemu u Gradskoj vijećnici bili su nazočni predstavnici Sportskog saveza Grada Mostara i Kluba vodenih sportova „Orka“ iz Mostara.