Hrvatska pošta Mostar proširuje svoje usluge s MoneyGramom 

U cilju proširenja svojih usluga na području elektroničkog prijenosa novca širom svijeta, HP Mostar je sklopila partnerstvo s MoneyGramom. Od sada u 45 poštanska ureda Hrvatske pošte Mostar moguće je izvršiti prijenos novca bez otvaranja bankovnog računa. Ukoliko se nađete u situaciji u kojoj hitno želite nekome poslati novac, ova usluga omogućava slanje i primanje novca u samo 10 minuta, pouzdano i povoljno.
“Novo partnerstvo s Hrvatskom poštom Mostar omogućava našim klijentima da šalju i primaju novac u gotovini na pogodnim lokacijama koje su u blizini njihovih domova”, rekao je Radu Pojoga, čelnik ključnih operacija u MoneyGramu za Jugoistočnu Europu. ”Mogućnost ulaganja gotovine putem transakcije transfera novca gradi snagu ponude proizvoda koji dolaze iz MoneyGrama. Gotovina stvara mogućnosti za biznise, radnike koji migriraju i obitelji. Ona omogućava da potrebe budu zadovoljene i snovi ostvareni”, dodao je Pojoga.

Klijenti sada mogu slati novac s bilo koje od 350 000 lokacija širom svijeta gdje je dostupna usluga MoneyGrama direktno na lokacije Hrvatske pošte Mostar gdje će sredstva biti raspoloživa za preuzimanje u roku od nekoliko minuta.

“Hrvatska pošta Mostar već dugi niz godina na svojim šalterima uspješno pruža usluge slanja i primanja novca, te smo s proširenjem asortimana usluga s MoneyGramom na tržištu Bosne i Hercegovine željeli opravdati očekivanja naših krajnjih korisnika da mogu obavljati i ovu uslugu. Vjerujemo kako s ulaskom u MoneyGram partnerstvo svojim korisnicima osiguravamo kvalitetan, siguran i brz prijenos novca.” – rekao je predsjednik Uprave HP Mostar Mate Rupčić.
Hrvatska pošta Mostar uvijek nastoji poboljšati i podići razinu kvalitete pružanja usluga te smatramo da će ova nova usluga pridonijeti tome.

Ured marketinga i korporativnih komunikacija

 

AUDIO: Mate Rupčić

Odgovori