IZLOŽBA: Collegium artisticum 2017 u Mostaru

 

Asocijacija arhitekata u Bosni i Hercegovini u suradnji s Hrvatskim domom Herceg Stjepan Kosača, u utorak 4.7.2017.godine (18:30), organizira otvaranje izložbe “Collegium Artisticum 2017 – Arhitektura” u Mostaru.

Godišnja izložba arhitekture u BiH Collegium Artisticum, sa više od pedeset godina tradicije održavanja, predstavlja smotru najznačajnijih dijela bosansko-hercegovačke arhitekture u jednoj godini.

Izložba „Collegium Artisticum 2017 – Arhitektura“, koja predstavlja 32 najznačajnija ostvarenja iz oblasti arhitekture u BiH u 2017. godini, održat će se u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, u velikoj galeriji kraljice Katarine Kosača, s početkom u 18:30.

Program će početi prezentacijom plana aktivnosti Asocijacije arhitekata u BiH, nastaviti se prezentacijama ADA centra, BIM tehnologija i sponzora, a završiti otvaranjem izložbe, koja ostaje otvorena do 12.7.2017.godine. Ulaz na izložbu je slobodan.

Svoj proizvodni program i novitete predstavit će firma KNAUF INSULATION – vodeći brend u proizvodnji sistema termoizolacije.

Nakon završetka službenog programa planirano je koktel druženje.

Pozivamo sve arhitektice i arhitekte, ali i ostale zainteresirane da nam se pridruže na ovom značajnom događaju, naveli su organizatori izložbe.

 

AUDIO: Martina Penava

Odgovori