MEĐUNARODNI USPJEH: REFLEX U MOSTAR DONIO 10 ODLIČJA

ILIDŽA – Na sedmom međunarodnom kick boxing kupu “Ilidža Open 2016.” za pionire, kadete, juniore i seniore, održanom u KSC Ilidža u glavnom gradu BiH, sportsko društvo Reflex postiglo je značajne rezultate.
U konkurenciji 59 klubova iz zemalja regiona, koje je predstavljalo 327 natjecatelja, SD Reflex sudjelovalo je sa 16 natjecatelja od kojih je 10 osvojilo odličje i to: 3 zlata, 5 srebrenih i 3 bronce.
Zlato su osvojili: Hasan Gološ u disciplini Kick light u kategoriji starijih kadeta, Muhamed Krhan u disciplini Light contact u kategoriji mlađih kadeta i Salija Šuni u diciplini Low kick u kategoriji juniora. Srebrne medalje osvojili su: Adem Ćorić u disciplini K1 u kategoriji juniora, Azer Novalić u disciplini Kick light u kategoriji juniora, Imad Krhan u disciplini Kick light u kategoriji starijh kadeta, Mirsad Bisljimi u disciplini K1 u kategoriji juniora i Muhamed Novalić u disciplini Point fighting u dječijoj kategoriji. Bronce su osvojili: Harun Kaminić u disciplini Light kontakt u kategoriji mlađih kadeta i Ibrahim Bajramović u disciplini Point fighting u dječjoj.
Predstavnici kluba su zadovoljni postignutim uspjehom, a kontinuirani rad i pripreme za nova natjecanja i izazove poput ovoga nastavljaju i u idućem razdoblju. Izrazili su zahvalnost za potporu koji su dobili u dosadašnjem radu, a koji doprinosi sličnim uspjesima članova kluba.
Međunarodni turnir „Ilidža Open“ jedan je od najmasovnijih i najkvalitetnijih turnira u kick boxingu u Bosni i Hercegovini, a organizira se svake godine u povodu 12. ožujka, Dana reintegracije općine Ilidža nakon Dejtonskog sporazuma.

12711320_1163769046981597_7664451290614867216_o