Mostar MOVE Week: Tjelovježbom na mostarskoj trimuši uz vodstvo profesorice Ivane Džidić – “Treniraj s Ivanom”

Mostar, 23. 5.2023. godine.
Današnja gošća, radija Mostarska panorama bila je profesorica sporta Ivana Džidić.  Tjelovježbom na mostarskoj trimuši uz vodstvo Ivane Džidić, diplomirane profesorice sporta i certificirane trenerice basic PRO coach sustava vježbanja, jučer je ujutro u 6.00  počeo Mostar Move Week.

Više od 20 pripadnica ljepšeg spola jutros od 6 sati vježbalo je na otvorenom. „Već šest godina vodim treninge za žene u dvorani, dok sam s treningom u prirodi krenula prije tri godine. Jedan od razloga kako sam došla na ideju jutarnjih treninga u prirodi su i izgovori koje svakodnevno čujem, a to su obveze i manjak vremena za sebe, a za trening u 6 najvažnije je ustati ranije doći na trening i početi dan na najbolji mogući način“, kazala je Džidić.

U sklopu Mostar Move Weeka svi zainteresirani moći će vježbati s Ivanom na istom mjestu od 6 sati još u srijedu i petak.

Današnji program Mostar Move Weeka nastavlja se na Trimušu od 17.00 sati.

Primarni cilj projekta je promocija važnosti kretanja i tjelesnog vježbanja kroz predstavljanje organizacija i ponude sadržaja koji egzistiraju na području Grada Mostara. Ovaj festival sporta i tjelesne aktivnosti uključuje događaje otvorenih vrata upoznavanja sa različitim sportovima i aktivnostima u lokalnim klubovima. Događaje poput šetnji, zabavnih utrka, planinarskih uspona, ulične sportske događaje, školske sportske događaje, kao i aktivnosti organizirane za osobe sa posebnim potrebama. Osnovni preduvjet događaja u sklopu „Mostar Move Week-a“ jeste da su besplatni i da aktiviraju i motiviraju ljude na kretanje. Prijavite svoje sudjelovanje na: https://docs.google.com/…/1TJwRxD-6VNEmns…/edit…
AUDIO: Ivana Džidić
Medijski partner Mostar MOVE Week-a:radio Mostarska panorama.