Mostarci nastupili na Međunarodnom taekwondo turniru Korčula Open 2017.

KORČULA- CRO- EU:Protekli vikend je mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, nastupio na Međunarodnom taekwondo turniru Korčula Open 2017. Na tom turniru je sudjelovalo oko 350 natjecatelja iz 7 zemalja. Mostarski Cro Star se predstavio sa svim uzrastima, a osvojeno je 16 medalja (4 zlata, 4 srebra, 8 bronci), 2 ekipna pehara i 2 titule najboljih boraca.
Zlato: Antonio Rezo, Dora Marušić, Dorijan Matić, Matej Sesar.
Srebro: Dora Marušić, Ivan Grle, Jana Zubonja, Luka Penavić.
Bronca: Andrej Matić, Dominik Granić, Matej Vidačak, Noa Ostojić, Roko Baković (2 bronce), Viktoria Penavić (2 bronce).
Dorijan Matić je proglašen najboljim natjecateljem u kategoriji Malih olimpijaca, dok je Dora Marušić proglašena najboljom juniorkom turnira.
U ekipnom poretku je Cro Star osvojio 1. mjesto u uzastu Malih olimpijaca (B) a ekipno 3. mjesto u uzrastu Malih olimpijaca (A).
U sveukupnom ekipnom poretku u konkurenciji 30ak klubova Cro Star je zauzeo 4. mjesto.
Natjecatelji Cro Stara su već u dobroj formu, jer im je ovo drugi turnir u drugom dijelu sezone, i trenira se punom parom. Nedavno je troje natjecatelja nastupilo na Svjetskim igrama Hrvata u Zagrebu, gdje su se Miran Đorđevski i David Marušić okitili zlatom i titulom prvaka, dok je Boris Knezović osvojio srebro, i ponio titulu viceprvaka u svojoj kategoriji.

Odgovori