Mostarci uz domaće bendove na otvorenom dočekali Novu 2018. godinu

MOSTAR, 1. siječnja (FENA) – Nastupom domaćih bendova na šetnici u Ulici Nikole Šubića Zrinskoga, Mostar se pridružio drugim gradovima u BiH koji su Novu 2018. godinu dočekali na otvorenom prostoru.

Mostarce i goste Grada na Neretvi zabavljali su mostarski bendovi “Mostar rock school blues band”, “Zoster”, “Mostar Sevdah Reunion”, te grupa “Sinergija”. Prije večernjeg programa na šetnici je organizirana i “Dječja Nova godina” koja je najmlađima od 12 do 14 sati donijela zanimljiv program.

Proslava dočeka Nove godine u Mostaru je započela 30. prosinca kada su u popodnevnim satima nastupili mladi bendovi “Tale Quale” i “Floridus”, a u večernjim satima posjetitelje su zabavljali “Smooth Groove”, “Blues Caravan” i “Malter Ego”.

Ovogodišnji doček organiziran je nakon deset godina pauze, a za ovu prigodu mostarska Gradska uprava iz proračuna je izdvojila 80.000 marka.

Doček Nove godine u Mostaru osiguravali su mnogobrojni policijski djelatnici kako bi se manifestacija održala bez narušavanja javnog reda i mira i drugih incidenta.