Mostarski glazbenik Ivo Jurić nastupio na Splitskim Prokurativama s pjesmom “Blizu”

4.7.2023. Mostar

Gost radija Mostarska panorama bio je mladi glazbenik Ivo Jurić, koji se proteklog vikenda predstavio na Splitskom festivalu pjesmom “Blizu”. Naime, u posljednje 3 godine od kad se vratio showbizz-u puno lijepih stvari se dogodilo, od radio hitova u Hrv, BiH i Makedoniji, nastupa širom zemlje, nove suradnje sa najvećom izdavačkom kućom u regiji Croatia records te posljednjeg nastupa na Prokurativama.

Mladi glazbenik je za naš radio istaknuo kako ništa vrijedno ne nastaje preko noći, a to pogotovo vrijedi u glazbi. Potrebne su godine i desetine pjesama da se uvuče u uho i srce ljudi. Potrebno je da ljudi odrastaju uz note i riječi koje netko piše, a potrebno je i vrijeme kao i ne odustati kad je najteže.

Skladba “Blizu” je pokupila odlične kritike publike i žirija. Nažalost nagrade su nas ovaj put mimoišle našeg Mostarca ali je zato nagrađen jednim fenomenalnim iskustvom i druženjem sa maestralnim gitaristima, glazbenicima i prijateljima. U studiju radija Mostarska panorama uživo je izveo skladbu “Blizu” s kojom se predstavio na Prokurativama.