Najava Smotre Sveučilišta u Mostaru za Zapadno – hercegovačku županiju

 

Sveučilište u Mostaru, u suradnji s nadležnim županijskim ministarstvom, organizira smotru za buduće studente koja će biti održana u Posušju 5. travnja 2016. godine (utorak) – u Gimnaziji fra Grge Martića u 11.00 sati.
Na smotri će se učenicima završnih razreda srednjih škola i svim zainteresiranim predstaviti Sveučilište: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva i računarstva, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.
Budući studenti moći će se upoznati sa sveučilišnim programima, kao i uvjetima upisa. Bit će organizirane i izjave za medije.
Sveučilište u Mostaru od ove godine je budućim studentima olakšalo odluku o izboru studija i putem online smotre koja posjetiteljima omogućuje virtualnu šetnju po svim sastavnicama Sveučilišta: učionicama, amfiteatrima, laboratorijima, sportskim dvoranama…. Online smotru možete pogledati putem poveznice:www.sveuciliste.com

Ured za odnose s javnošću