Najava zbivanja – POZIV MEDIJIMA

Mostar – U ime Organizacijskoga odbora II. Simpozija primalja s međunarodnim sudjelovanjem koji će se 19. i 20. svibnja u organizaciji Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru i Klinike za ginekologiju i porodništvo Sveučilišne Kliničke bolnice Mostar održati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače pozivamo Vas da medijski popratite svečanost otvorenja simpozija naslovljenog – Jačanje kvalitete primaljske skrbi- izazov za budućnost koja je najavljena za četvrtak, 19. svibnja u 13.00 sati u multimedijalnoj dvorani Kosače.
Svečanosti otvorenja uz brojne sudionike iz: Federacije BiH, Republike Srpske i susjedne Republike Hrvatske, ugledne goste i prijatelje nazočit će i poštovana prof.dr.sc. Ljerka Ostojić, rektorica Sveučilišta u Mostaru koja će otvoriti simpozij i gospodin Ljubo Bešlić, gradonačelnik Grada Mostara.
Izjave za medije predviđene su za 12.45 sati, a govorit će: mr.sc. Olivera Perić,dipl.m.s., predsjednica Organizacijskoga odbora, Adisa Hotić, direktorica Centra Fenix iz Sanskog mosta, Iva Podhorski- Storek, predsjednica Udruge za promicanje primaljstva Republike Hrvatske i Biserka Matok- Glavaš, glavna sestra Odjela za ginekologiju i porodništvo Kliničke bolnice Merkur u Zagrebu.
Dobro došli!