Nova godina u Mostaru

Mostar, 27.12.2018.god. Idemo u susret najluđoj noći, dočeku Nove 2019-te godine. Ta noć je posebna po mnogo čemu, pa tako ima I poseban tretman koji se odnosi na radno vrijeme ugostiteljskih I uslužnih objekata.  Svi ugostiteljski objekti imaju odobrenje za rad do o2 odnosno o3 sata s iznimkom noćnih klubova koji od ove godine imaju odobrenje za rad u noći dočeka do 06.oo sati.

            Uz ovu izmjenu iz odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove – grada Mostara napominju kako vlasnici svih ugostiteljskih objekata koji će raditi u noći dočeka, bez obzira u koju kategoriju spadaju, ukoliko imaju glazbu uživo moraju podnijeti poseban zahtijev za odobrenje iste.

            Iz ovoga Odjela upozoravaju vlasnike ugostiteljskih objekata kako će inspekcijski timovi biti na terenu u obilasku I ukoliko naiđu na nepravilnosti (prekoračenje radnog vremena, izvođenje glazbe uživo itd…) izreći novčane kazne koje su višestruko veće od vrijednosti odobrenja.

            Inače u organizaciji ‘’Team Mo 2024’’ mostarce I naše drage goste u najluđoj noći u Zimskom gradu će zabavljati S.A.R.S., Zabranjeno pušenje, DJ RooF AW I Dobre vibracije. Program dočeka počinje u 19 sati.

            Više o samom dočeku kao I programu koji mu predhodi možete doznati dnas na press konferenciji koja će biti održana u 11.oo sati u Centru za kulturu Mostar.

            O dočeku Nove godine, aktivnostima ‘’Team Mo 2024’’ za naš radio ovo jutro je govorio Josip Blažević.

 

 

Odgovori