Marijana Zubac u programu radija Mostarska panorama predstavila NutriCENTAR i zdrave prehrambene navike

Mostar, 7. studenoga 2018. godine:  O zdravim i nezdravim prehrambenim navikama, gdje zatražiti pomoć, kako uspješno i putem prehrane regulirati tjelesnu težinu razgovarali smo u studiju radija Mostarska panorama s Marijanom Zubac, magistra inženjerka prehrambenog inženjerstva.

NutriCENTAR je nutricionistička kuća osnovana u Mostaru u strateškoj suradnji sa Nutrilife Centrom iz Zagreba, jednim od vodećih nutricionističko-dijagnostičkih centara u susjednoj Hrvatskoj.

Imperativ njihovog rada je,kako je kazala Zubac,  znanstveni pristup prehrani pojedinca što nutricionizam u svojoj biti i jest – znanost o prehrani.

Naši klijenti pripadaju širokoj paleti pojedinaca koji se prepuštaju našem timu kako bi uspjeli ozdraviti ili jednostavno poboljšati svoj osobnu funkciju u svakodnevici. To su ljudi sa zdravstvenim smetnjama, ali i zdravi pojedinci sa sportskim i beauty zahtjevima

Zubac ističe kako posebnu pozornost na prehranu trebaju obratiti osobe koje boluju od dijabetesa, imaju problema sa štitnjačom ili neku drugu bolest.

 

”Tretman za takve osobe ne počinjemo bez detaljnoga uvida u liječničku dokumentaciju i specijalističkog nalaza” istaknula je Zubac.Odnedavna i naš grad, prvi u regiji ima svoj Nutri centar koji radi u sklopu mostarske  Poliklinike Vitalis u Vukovarskoj ulici. Više informacija potražite na: www.nutricentar.ba

 

AUDIO: Marijana Zubac

Odgovori