Perite zubiće i pogledajte Karius i Baktus

I ovoga tjedna u Lutkarskom kazalištu Mostar očekuju vas izvedbe vesele i edukativne predstave Karius i Baktus. Pozivamo djecu da operu svoje zubiće i dođu na druženje s Karisom i Baktusom.
Predstava će se igrati u dva termina i to u petak 7.5.2021. u 18:00 sati i subotu, 8.5.2021. u 11:00 sati.
Cijena ulaznice je 3 KM, a predstava je namijenjena djeci iznad 3 godine.
Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem naše službene facebook stranice također svaki radni dan od 9 do 14 sati.
Napomena: Vaše rezervirane ulaznice molimo preuzmite najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Posebno napominjemo da nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.
O predstavi: U Norveškoj je to kultna knjiga dječje literature, a predstava je vrlo aktualna i korisna, jer utječe na razinu zdravstvenog odnosa prema higijeni usta. Puna je nenametljive didaktike i mudrosti za malu djecu. Mali Marko obožava slastice, ali ubrzo ima problema sa zubima, zbog neredovitog čišćenja. Obožavati slatkiše, a preskakati čišćenje zuba, nije baš uputno. Zubi obolijevaju, a u ustima se stvaraju mala stvorenja koja kvare zube i izazivaju zubobolju. Zubar je taj koji će riješiti problem, a mali Marko će shvatiti da je svakodnevna briga o higijeni zuba neophodna.
U predstavi igraju: Marta Haubrich, Jadranka Popović Miljko i Tibor Oreč.
Vidimo se!