Predsjednik Čović posjetio ŽO HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke

 

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović, održao je sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke.
Na sastanku se razgovaralo o trenutnoj političkoj situaciji u BiH, analizirali su se preliminarni izborni rezultati i aktivnosti po svim općinama.
HDZ BiH i koalicija stranaka Hrvatskog narodnog sabora zadržat će dominaciju u Skupštini Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ), pokazuju preliminarni rezultati izbora, potvrdio je to predsjednik Županijskog odbora Nevenko Barbarić, ne krijući zadovoljstvo postignutim rezultatom. Barbarić je pohvalio i sve općinske organizacije ove županije koje su kroz izborne stožere odradile ogroman posao i doprinijeli ovome rezultatu.
HDZ BiH u Zapadnohercegovačkoj županiji ima dovoljno osvojenih mandata za samostalno formiranje stabilne Vlade.
Predsjednik Čović je pohvalio rad Županijskog odbora kao i svake Općinske organizacije HDZ-a BiH, te se zahvalio svima na ukazanom povjerenju.
Legitimno predstavljanje na svim administrativnim razinama je nešto što proizlazi iz odluke Ustavnog suda i jedini uvijet i jedini način da država BiH ima stabilan ustroj i stabilno političko funkcioniranje. Potrebno je sačuvati i vjerodostojnost koji proizlazi iz izbornih rezultata koji su donijeli ili više mandata ili učvrstili poziciju HDZ-a BiH i stranaka HNS-a, kazano je na sastanku.
Na sastanku se razgovaralo i o svim potrebitim projektima po općinama, bilo da se radi o infrastrukturnim, gospodarskim, kulturnim.
HDZ BiH