Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović posjetio Općinski odbor HDZ BiH Teslić

 

Mostar, 29. ožujka 2016. god. Predsjednik HDZ-a BiH i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda dr. Dragan Čović danas je nastavio posjete Općinskim odborima te je sa stranačkim izaslanstvom boravio u Tesliću.
Domaćini posjete bio je predsjednik OO HDZ BiH Teslić Marijan Čutura i članovi općinskog odbora.
Uz predsjednika Čovića, sastanku su nazočili i dopredsjednik HDZ BiH i ministar za izbjeglice i raseljene osobe u Vladi RS, Davor Čordaš, članica Predsjedništva HDZ BiH, Marija Rapo i predsjednik RO HDZ BiH Sjeverozapadna Bosna Dragan Juričević.
Posjet je bio priprema za predstojeće lokalne izbore što je ujedno bila jedna od tema razgovora na sastanaku.
Na sastanku u OO HDZ BiH Teslić razgovaralo se i o trenutnom stanju u ovoj općini i općinskom odboru. Predsjednik OO HDZ BiH Teslić Marijan Čutura u svom izlaganju upoznao je nazočne s trenutnim stanjem, te poteškoćama koje imaju na terenu. Između ostalog, govorilo se i o infrastrukturnim projektima, gospodarstvu, nemogućnosti zapošljavanja.
Predsjednik Čović osvrnuo se na rad odbora, te se ovim sastankom želio upoznati sa stanjem na terenu i čuti probleme koje ljudi ovog kraja imaju. Istaknuo je kako će u narednom razdoblju uslijediti još nekoliko sastanaka, gdje će se otvoriti sva pitanja i problemi koji očekuju stranku na sljedećim lokalnim izborima.
Predsjednik Čović, prije sjednice OO HDZ BiH Teslić, sa izaslanstvom je obišao crkvu Uznesenja BDM u Komušini kod Teslića.
Nakon Teslića, predsjednik Čović planira obići i općinske odbore Usore i Žepča.

URED ZA INFORMIRANJE HDZ BiH