Predsjednik Mladeži nazočio na sjednici Općinskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Posušje

 

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić, u izaslanstvu s glavnim tajnikom Mladeži HDZ-a BiH Damirom Šunjićem, nazočio je na sjednici Općinskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Posušje.

Na početku sjednice riječi dobrodošlice uputio je predsjednik Općinskog Odbora Mladeži HDZ-a BiH Posušje Stipe Bešlić, koji je nakon toga u radnom dijelu sjednice predstavio rad Mladeži HDZ-a BiH u Posušju.

Konstruktivna rasprava vođena je o važnosti angažmana mladih na Općim izborima 2018. godine i projektima koje je uspješno realizirala i planira u skorije vrijeme provesti Mladež HDZ-a BiH u Posušju.

U svome obraćanju predsjednik Mikulić je pohvalio dosadašnji rad Mladeži u Posušju, a sve članove općinskog odbora detaljno je upoznao s aktivnostima i radom Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH, s posebnim osvrtom na međunarodno djelovanje Mladeži i poticanje mladih na snažniji angažman u društvu.

Sudionici sastanka su zaključili da je neophodan zajednički koordinirani rad i snažan angažman Mladeži u predstojećem vremenu.