Predsjednik Uprave HT Eronet-a Vilim Primorac primio izaslanstvo mostarske HVIDRE

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac sa suradnicima primio je izaslanstvo mostarske Hvidre, predvođeno predsjednikom Darkom Drmaćem, a u izaslanstvu su bili i dopredsjednici Miro Šunjić i Mario Cvitković. Šunjić je tom prigodom zahvalio HT ERONET-u na dugogodišnjoj potpori udruzi te Primorcu darovao monografiju o 25. obljetnici malonogometnog Hvidrina turnira pod nazivom “Srebrni jubilej božićnog turnira”, čije je izdavanje pomogao i HT ERONET.
„Iznimno smo sretni i zahvalni što još postoje ljudi i institucije poput gosp. Primorca i njegovih suradnika koji itekako razumiju našu problematiku i podržavaju braniteljsku populaciju, kao i sve naše projekte. Još jednom im hvala na tomu”, kazao je predsjednik Drmać .
Primorac je zahvalio Hvidrinu izaslanstvu, naglasivši kako će ih HT ERONET i dalje podržavati. “Ova monografija je uistinu izniman dokument, svjedok jednoga vremena i jednoga od najznačajnijih sportskih događaja u gradu Mostaru koji je, evo, doživio i svoj srebrni jubilej. Želim vam i dalje uspješan rad, kao i organizaciju ovog turnira”, naglasio je predsjednik Primorac.