Predstava HNK Mostar „Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ na Maloj sceni HNK Mostar

 

 

Mostar – Predstava HNK Mostar „Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ autora Christophera Duranga u režiji Nine Kleflin, redateljice iz Zagreba, bit će odigrana u nedjelju 03.04.2016. u 20 sati na Maloj sceni HNK Mostar.

 

„Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ djelo je američkog autora Christophera Duranga.

dramatičara poznatog po svojim skandaloznim i često apsurdnim komedijama. Tekst je nagrađen nagradom Tony za najbolji kazališni komad 2013. godine.

 

Brat Vanja i sestra Sonja uživaju u svom nezanimljivom ali stabilnom životu. Sve se uzburkava kad se njihova sestra Maša, filmska zvijezda izblijedjele slave, vraća u njihov mirni seoski dom. Dolazi sa naočitim i znatno mlađim muškarcem po imenu Špicko, njenim novim ljubavnikom. Komedija je to  u kojoj se američki autor osvrće na klasično djelo Čehova „Tri sestre“ i pokušava odgovoriti na pitanje: da li je moguće dostojanstveno stariti u vrijeme selfi-a i Twittera?

 

U predstavi igraju:  Velimir Pšeničnik Njirić, Sanda Krgo Soldo, Jelena Kordić Kuret, Ivan Skoko, Nikolina Marić i Tina Laco.

 

Ulaznice po cijeni od 10 KM, za studente, umirovljenike i učenike 5 KM, mogu se kupiti na blagajni kazališta svakim radnim danom od 10 do 15 sati ili rezervirati :

  • telefonom 063 317 348
  • putem Facebook stranica Hrvatsko narodno kazlište u Mostaru i Hnk Mostar
  • e-mailom: hnkmos@gmail.com