Privodi se kraju nadgradnja MoParking sustava – SMS usluga dostupna za sve operatere

Kao što su oglasili na svojim komunikacijskim kanalima, Javno poduzeće Mostar Parking je u proteklom razdoblju Božićnih blagdana i Novogodišnjih praznika radilo nadgradnju parking sustava i mobilne aplikacije, koju privode kraju.
Uslugu parkinga možete koristiti na parkomatima i SMS uslugom za sve operatere.
Uskoro će biti dostupna i nova mobilna aplikacija, s novim dizajnom i funkcionalnostima, lakšim, bržim i jednostavnijim načinima plaćanja i nekim potpuno novim mogućnostima.
Vaše mjesečne i godišnje parking karte ćete i dalje moći produživati i kroz novu mobilnu aplikaciju, a do tada to možete napraviti na jedan od već poznatih načina: mobilno bankarstvo, pošta, banka ili u prostorijama MoParkinga.
U novoj 2023. godini Mostar Parking kreće s novim aktivnostima koje će parkirališta, a posebice zelene površine, kolnike i druge javne površine učiniti urednijima i prohodnijima.
MoParking uskoro kreće s Pauk službom, tako da će svi oni koji su do sada neovlašteno zauzimali i uništavali javne površine koje nisu predviđene za parking biti sankcionirani.
Trenutačno su u fazi tehničkih priprema. To je također jedan od razloga zašto je nadgradnja sustava rađena u ovo vrijeme. O svim daljnjim novostima javnost će biti pravodobno obaviještena.

Vaš Mostar Parking