Sattler, gradonačelnik Kordić i poduzetnici zajedno na prijamu u Gradskoj vijećnici

Na prijemu kojeg su u srijedu u Gradskoj vijećnici Mostara upriličili šef Izaslanstva Europske unije u BiH i specijalni predstavnik EU, gospodin Johann Sattler, i gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić, članovi Upravnog odbora Asocijacije poduzetnika Hercegovine (APH) upoznali su gospodina Sattlera s desetogodišnjim radom ove udruge poduzetnika.
Ambasador Sattler izrazio je zadovoljstvo što je uspostavljena sinergija između Gradske uprave, nevladinih organizacija i civilnog društva u cjelini, kazavši kako poduzetnici predstavljaju važan oslonac u svakoj sredini, a u sredinama kao što je Mostar to je posebno važan segment stabilnosti.
Također je istaknuta i spremnost Asocijacije da se savjetodavno, ali i na druge načine uključi u rješavanje problema u komunalnoj i infrastrukturnoj oblasti, što je i jedan od prioriteta gradskih vlasti.
Istaknuli su i otvorenost gradonačelnika Kordića prema poduzetničkim inicijativama, što je vidljivo i kroz organizaciju niza susreta domaćih i stranih poduzetnika u Mostaru, pri čemu ljudi s idejama i iskustvom mogu uvelike pomoći gradu i regiji u cjelini.