SRCEM ZA DJCEU HRVATSKE

PETRINJA (EU):-Grad Petrinja je u nedavnom potresu ostao bez školskih dvorana i objekata za bilo kakve sportske aktivnosti. Budući smo svi u općem metežu i kaosu, a posebno nakon potresa u pružanju pomoći i skrbi svim stanovnicima Petrinje, zaboravili na našu djecu.

Pokrećemo akciju prikupljanja sredstava pod nazivom SRCEM ZA DJECU PETRINJE. Cilj nam je prikupiti sredstva za kupovinu i montažu sportskog balona, s pripadajućim elementima: grijanje, podloga, svlačionice, kako bi sva djeca ima barem privremenom mjesto gdje bi mogli nastaviti trenirati neke od sportova kojima su se bavili prije potresa.

 

Kako bi smo željeli osigurati da se u takvom sportskom objektu, mogu odigravati i  dječje lige u nekoliko sportova razmišljamo o balonu dimenzija rukometnog igrališta, s tim što bismo ukoliko je moguće, isti proširili da se mogu postaviti barem dva reda montažnih klupa /za gledatelje, roditelje/.

Nama je bitno da možemo regularno nastaviti s bavljenjem sportskim aktivnostima, te dolaskom i ugošćavanjem drugih sportskih ekipa.

 

 

 

 

Koordinator akcije

Charity action coordinator

 

Ivan Glibo

 

srcem@zadjecupetrinje.com

+385 99 400 6000

www.zadjecupetrinje.com