Studentski zbor i SPARK organiziraju besplatnu radionicu Razvoj mobilnih aplikacija

 

Želiš se upoznati s radom u Android studiju? Želiš naučiti izrađivati Android aplikaciju i upoznati mlade i motivirane ljude? Ovo je prilika za tebe !

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru u suradnji sa SPARK školom organizira besplatnu radionicu pod nazivom “Izrada mobilnih aplikacija”.
Uz kvalitetne i mlade stručnjake svi studenti polaznici usvojit će bogato znanje iz područja programiranja i naučiti izrađivati Android aplikacije. Radionicu će izvoditi stručni informatički tim iz SPARK škole, a ona je namijenjena svim studentima Sveučilišta u Mostaru.
Prijave su otvorene i traju do 30.ožujka 2016.godine. Preduvjet: osnovno poznavanje objekto orijentiranog programiranja,xml.
Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti na email adresu: studentski.zbor.spark@gmail.com. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime,broj telefona,fakultet i kratak životopis. Broj prijava je ograničen.
Po završetku tečaja svi polaznici dobit će službeni certifikat po završenom tečaju. Radionica će se održavati kroz mjesec travanj u okviru edukacijskih dana ovogodišnje manifestacije “Dani Studentskog zbora”.
Vidimo se !

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru
Glasnogovornik Marko Krpan