U Domu HDZ BiH u Mostaru u subotu održana Izborna skupština Gradske organizacije Zajednice žena HDZ -a BiH Mostar

Mostar, 29. veljače 2020.:U Domu HDZ BiH u Mostaru tijekom protekle subote održana je Izborna skupština Gradske organizacije Zajednice žena HDZ -a BiH Mostar.

Nakon usvajanja poslovnika o radu i izbora radnih tijela skupštine izvještaj o radu podnijela je predsjednica Zdenka Leženić koja se osvrnula na jedanaest godina djelovanja Gradske organizacije Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača, 3 500 članica organiziranih u 20 temeljnih ogranaka, brojne humanitarne i kulturne aktivnosti zajednice , te činjenicu kako su upravo žene treći stup Hrvatske demokratske zajednice BiH uz Seniore i Mladež.

Pozvala je na okupljanje u zajedništvu i u predstojećem razdoblju koje će obilježiti predizborna kampanja za lokalne izbore u Gradu Mostaru.

Nazočne na skupštini pozdravili su i Slaven Zeljko, predsjednik GO HDZ BiH Mostar i Marija Zadro, predsjednica ŽO Zajednice žena KKK  HDZ BiH HNŽ-a .

Predsjednik Zeljko je, uz ostalo, kazao kako ne dvoji da će zalaganje članica Gradske organizacije Zajednice žena  u idućem izbornom ciklusu biti na očekivanoj razini, jer, kazao je, kao Zajednica žena dajete jednu novu, posebnu i drugačiju perspektivu i pogled na politiku.

Izbornoj skupštini od 121 izaslanice nazočilo je 93, a javnim glasovanjem izabrane su članice novog saziva GO Zajednice žena HDZ BiH Mostar i Nadzornog odbora.

Kako doznajemo, nova predsjednica bit će izabrana na sjednici najavljenoj za utorak, 3. ožujka 2020.

 

AUDIO: Zdenka Leženić, predsjednica GO ZŽ HDZ BiH Mostar

AUDIO: Slaven Zeljko, predsjednik GO HDZ BiH Mostar