U PONEDJELJAK 7.OŽUJKA ZAPOČINJU BESPLATNI STUDENTSKI TEČAJEVI

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru i ove je godine organizirao besplatne studentske tečajeve za sve studente Sveučilišta. Otvorene prijave trajale su 15 dana, a ove godine zabilježen je i rekordan odaziv studenata za tečajeve, čak 3100 prijava, čijom je golemom zainteresiranošću studenata još jednom dokazana svrha postojanja navedenih tečajeva.

Ove godine proširen je popis na sveukupno devet različitih kategorija,a to su: engleski, njemački, francuski i talijanski jezik, tečaj plesa, samoobrane, fitnessa, informatike i znakovnog jezika. Sve tečajeve u potpunosti će izvoditi studenti i licencirani instruktori a mjesto održavanja je na svim fakultetima Sveučilišta u Mostaru.
Studentski zbor izražava veliko zadovoljstvo što je i ove godine omogućio svim studentima da svoje slobodno vrijeme upotpune kvalitetnim edukacijskim sadržajima i na taj način uz studiranje nauče nove vještine. Sve detaljne informacije o mjestu I vremenu održavanja pojedinih tečajeva dostupne su na web stranicama www.studentskizbor.ba

Svim polaznicima želimo puno uspjeha i sreće !

Marko Krpan,glasnogovornik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru