U POSUŠJU NAJMASOVNIJI GOLF TURNIR U SPOMEN NA VELJKA LONČARA

”Kamen, krš i maslina – memorijal Veljko Lončar” je turnir u golfu koji će se na Topali, terenu golf kluba Posušje održati u subotu 14. kolovoza. Iako do turnira ima još dosta vremena pripreme su već u punom zamahu. Kako bi sve bilo na vrhunskoj razini, ništa se ne prepušta slučaju. Odlučan, pedantan, temeljit, brz… Takav je bio jedan od osnivača i dugogodišnji predsjednik posuškog golf kluba Veljko Lončar, pa se ni u organizaciji turnira u njegovu čast ništa ne prepušta slučaju.

”Taj čovjek bio je tolika ljudska i moralna veličina, da je zaslužio da se ovakav turnir napravi u njegovo ime i s njegovim imenom te da zaživi”, govori nam predsjednik GK Posušja i Lončarev nasljednik na toj poziciji Tihomir Parlov.

Ovaj turnir ”Kamen, krš i maslina” održava se desetu godinu, ali prvi put kao memorijal Veljka Lončara. Parlov nam je rekao kako je turnir najbrojniji na ovim prostorima i da je rekord bio 82 igrača, ali ove godine zbog Lončareva memorijala očekuju još više igrača – oko stotinu iz Hrvatske, BiH, Slovenije, ali i šire.

AUDIO: Tihomir Parlov, predsjednik Golf kluba Posušje