U programu Radiotelevizije Herceg Bosne večeras u 21 sat s emitiranjem počinje nova emisija „Vrijeme je za goste“

 

 

„Uspješne i poznate osobe iz svih branši, kao i oni koji su uspješni, a nisu toliko poznati javnosti, no smatramo da ih treba bolje upoznati, bit će naši gosti. Emisija je zabavnog karaktera i nadamo se da ćemo ispričati puno pozitivnih i uspješnih priča, koje nam svima mogu biti inspiracija da budemo uspješniji i bolji, kako u poslu, tako i svakodnevnom životu“, kazala je Snježana Delić, urednica i voditeljica emisije.

Prvi gosti emisije su Hercegovci koji su se proslavili sudjelovanjem u poznatom glazbenom show-u The Voice Hrvatska. Josip Palameta i Vinko Ćemeraš, koji je i pobjednik treće sezone, otkrit će nam kakav je bio njihov put proboja u glazbeni svijet prije samog ulaska u show.

S gledateljima će podijeliti neke od najvećih izazova s kojima su se morali suočiti, kao i osobne dojmove iz ovog najzahtjevnijeg i najskupljeg glazbenog spektakla na ovim prostorima.

Vinku je pobjeda donijela i ugovor s Universal Music Hrvatska. Pojasnit će nam i što to konkretno znači za njega.

Pandemija korona virusa,  koja je uslijedila odmah nakon završetka The Voice Hrvatska, poremetila je i njihove koncertne planove, no rad u studiju je tekao gotovo kontinuirano. Saznat ćemo što su sve snimili, te vidjeti dio novog video materijala.

Prvi koncerti u Hrvatskoj upravo su oni koje najavljuje Vinko sa svojim bendom Talvi Tuuli.

Gledajte emisiju od 21 sat i saznajte gdje i kada će se održati.