Uz HT ERONET organizirajte rad od kuće, brzo i lako

 

Kako se svi prilagođavamo aktualnoj situaciji i prihvaćamo „novo normalno“, pojavila su se brojna pitanja i prepreke koje je trebalo savladati brzo i u hodu. Nastavnici, učenici, a i roditelji se danima pokušavaju uhvatiti ukoštac s e-nastavom, aktivniji među nama odjedanput su postali zarobljeni u ograničenom prostoru, a poslovni ljudi su se suočili s, kod nas nezamislivim, radom od kuće.

Svi smo se, zapravo, našli u situaciji brze prilagodbe digitalnim tehnologijama, povrh svega onoga što smo do tog trenutka koristili i poznavali. HT ERONET je brzo reagirao i ponudio uslugu Office 365 licence E1 potpuno besplatno šest mjeseci korištenja.

„Usluge Office 365, a između ostalih aplikacija osobito Microsoft Teams, je nešto što smo i sami, unutar naše kompanije, morali u kratkom roku posložiti i provesti u praksu kod većeg dijela uposlenika, jer smo se i mi, poput svih ostalih, našli u ovoj izvanrednoj situaciji. Tako da ovaj put ne govorimo o samo jednoj usluzi iz našeg portfelja, već o nečemu što i sami svakodnevno koristimo. Govorimo, dakle, iz osobnog, praktičnog iskustva. Iznimno olakšava rad od kuće ili s bilo kojega mjesta na kojem se nalazite, bilo da ste voditelj tima ili njegov član. Ranije smo u našoj kompaniji Microsoft Teams i ostale aplikacije koristili primarno u timovima koji rade na udaljenim lokacijama, a u trenutnoj situaciji su isti postali potreba i alat za rad gotovo svih uposlenika. Web Office aplikacije možete koristiti na laptopu, tabletu ili smartphoneu, i to potpuno besplatno šest mjeseci. Na taj način smo željeli izaći ususret našim korisnicima i poslovnim partnerima, olakšati poslovanje u ovom izazovom trenutku, uz doista sve preporuke, iz perspektive praktičnog korisnika“, rekao je Tomislav Ruk, član Uprave i izvršni direktor za marketing i prodaju.

Office 365 uslugu čine desktop verzije Office programa koje možete koristiti lokalno na računalu na kojem ste ih instalirali ili putem interneta, koristeći Vaš smartphone, tablet ili računalo.

Uz Word, Excel, PowerPoint i Outlook, Office 365 nudi Vam i uslugu e-maila Exchange Online, zajedničko dijeljenje i rad na dokumentima uz SharePoint Online, web-konferencije putem Skypea for Business, te OneDrive for Business online prostor za pohranu dokumenata i podataka.

Svi dokumenti koje kreirate u tim programima bit će Vam na raspolaganju u svakom trenutku na bilo kojem uređaju (do pet uređaja), uz automatsko ažuriranje.

Uz besplatnu 365 Office licenciju, sa svojim timom se svakodnevno možete povezati i putem aplikacije Microsoft Teams. Podijelite ekran s jednim ili više sudionika, dijelite dokumente za vrijeme sastanka i razgovarajte u realnom vremenu, kao da ste u istoj prostoriji.

„Dok se situacija ne promijeni i stabilizira, ovo je najbolji način kako osigurati da posao ne trpi i da iz svega ovoga izađemo sa što manje osobnih i financijskih gubitaka“, dodao je Ruk.

Više informacija na https://www.hteronet.ba/poslovni-korisnici