12 Mostar Summer Fest večeras otvara svoja festivalska vrata od 19.00 sati na SC Kantarevac

Danas je u eteru radija “Mostarska panorama” gošća bila Snježana Pandža, PR Mostar Summer Festa, koja je najavila početak ovogodišnjeg festivala. Večeras počinje 12. Mostar Summer Fest, najveći hercegovački festival i jedan od najboljih u regiji, koji će trajati tri dana.

Festivalske kapije otvaraju se danas u 19 sati, kao i svaki naredni dan festivala. Večeras nas očekuje domaći nastup fenomenalnog Zostera, a uz njih će nastupati i Matija Cvek & The Funkensteins, M.O.R.T., Hiljson Mandela i KUD Kuvajt. Drugog dana, headliner će biti Galija, dok će treći dan uveličati bh rock institucija Zabranjeno pušenje. Kroz tri dana će se na festivalskoj pozornici izmijeniti i Urban & 4, Laka, Marčelo s bendom, Mimi Mercedez, Hiljson Mandela i mnogi drugi.

Detaljan program i cjelovita festivalska satnica dostupni su na službenoj stranici festivala.

SC Kantarevac, gdje se održava festival, pretvorit će se u interaktivnu festivalsku Chill-out zonu koja nudi fantastični Tuborg PUB, Rakija Corner s više od 30 vrsta rakija, te Red Bull, Bulldog Gin, Jack Daniel’s i Coca-Cola zone. Food Corner nudi energetsko-kalorijski boost, a plaćanje je cashless putem festivalske kartice. Uz uplatu od 20 KM NLB Mastercard karticom, NLB banka nagrađuje dodatnih 10 KM. U festivalskoj zoni vas čekaju i foto kabine, RetroPress Camera, GLO uređaji i još mnogo toga.

Festivalske ulaznice više nisu u prodaji, ali jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM možete kupiti putem sustava kupikartu.ba, na info pultu Mepas Malla i na ulazu u festivalsku zonu.

Mostar je u festivalskom raspoloženju, a to je sve što vam treba da do subote uživate u muzičkoj magiji u gradu na Neretvi.

Zagrli ljeto, dođi na Mostar Summer Fest!

Poslušaj cijeli razgovor na službenom YouTube kanalu radija Mostarska panorama

Urednica programa: Ana-Marija Dedić
Urednik emisije i voditelj: Ana Barbarić
Tonska realizacija: Darko Majerski
Produkcija: Radio Mostarska panorama, Mostar, 27.6. 2024. godine.
88, 1 FM-Radio koji Vas sluša!
STREAM : www.glasmostara.ba
https://www.facebook.com/mostarska.panorama/
https://www.instagram.com/mostarskapanorama_88.1_fm/