Mili Bijavica: 30 godina turističke agencije Fortuna Tours DMC

Mostar, 28.02.2020.god. Fortuna Tours DMC je jedna od vodećih turističkih agencija u Bosni i Hercegovini, osnovana 1989 godine, jedna od prvih privatnih turističkih agencija u BiH.

Postala je vodeći turoperator u Bosni i Hercegovini i susjednim zemljama  (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija, Makedonija, Kosovo, Albanija), brzim razvojem i okom za detalje u potrebama suvremene turističke industrije.

Ove godine Fortuna ulazi u četvrto desetljeće  rada, a tim povodom gost u studiju Mostarske panorame bio je direktor i vlasnik ove Agencije gosp. Mili Bijavica koji je inače i predsjednik strukovne komisije za ugostiteljstvo, turizam i hotelijerstvo pri Vanjsko – trgovinskoj komori BiH.

Razgovarali smo o predstojećoj turističkoj sezoni, šteti koju je nanio koronavirus, ali i o aktualnoj situaciji vezanoj za poboljšanje turističke ponude u našem gradu kao i o predstoječem Sajmu turizma u Berlinu, na kojem je Fortuna redovito zastupljena, a koji svake godine daje najprecizniju projekciju uspješnosti turističke sezone.

audio: