Andrej Galić i Nikola Zovko, gosti radija Mostarska Panorama, najavili su ovogodišnje izdanje popularnog turnira “Street Soccer 2024.”

Andrej Galić i Nikola Zovko, gosti radija Mostarska Panorama, najavili su ovogodišnje izdanje popularnog turnira “Street Soccer 2024.” Turnir u uličnom nogometu, po modelu 3 protiv 3, održat će se početkom lipnja na zatvorenom igralištu s mantinelom u mostarskom naselju Centar 2, na igralištu Virus.

Ovaj turnir, koji će se održati po drugi put, obećava dinamičnu igru u posebnim uvjetima i po modificiranim pravilima. Organizatori su najavili brojne novosti u odnosu na prošlu godinu, uključujući uvođenje četiri kategorije: mlađi kadeti (od 8 do 12 godina), juniori (od 12 do 16 godina), seniori i veterani (40+ godina).

Natjecanje počinje u četvrtak, 6. lipnja, i trajat će kroz dva produžena vikenda. Prve utakmice na rasporedu su 6., 7. i 9. lipnja, dok se natjecanje nastavlja vikend iza toga, s utakmicama 14., 15. i 16. lipnja. Ove godine, nagradni fond će biti višestruko veći nego prošle godine, što dodatno motivira sudionike.

Organizatori su otvorili prijave za natjecanje, a zainteresirane momčadi mogu se prijaviti putem broja +387 63 923 390. Prošlogodišnje izdanje “Street Soccer 2023.” polučilo je veliki uspjeh, okupivši gotovo 40 momčadi. Ove godine očekuje se još veći odziv, s ciljem da se turnir pretvori u tradicionalni sportski događaj.

Posebnu pažnju privukao je humanitarni karakter prošlogodišnjeg turnira, gdje su organizatori cjelokupni prihod donirali lokalnom vrtiću u Centru 2. Ove godine također planiraju nastaviti s humanitarnim akcijama, čineći turnir ne samo sportskim događajem, već i značajnim doprinosom zajednici.

Andrej Galić i Nikola Zovko pozvali su sve zainteresirane da se prijave i sudjeluju u ovom uzbudljivom turniru, naglašavajući kako je ovo sjajna prilika za sve ljubitelje nogometa da pokažu svoje vještine, uživaju u sportu i podrže plemenite ciljeve.

 

Poslušaj cijeli razgovor na službenom YouTube kanalu radija Mostarska panorama

Urednica programa: Ana-Marija Dedić
Urednik emisije i voditelj: Davor Babić
Tonska realizacija: Darko Majerski
Produkcija: Radio Mostarska panorama, Mostar, 5. lipnja 2024. godine.
88, 1 FM-Radio koji Vas sluša!
STREAM : www.glasmostara.ba
https://www.facebook.com/mostarska.panorama/
https://www.instagram.com/mostarskapanorama_88.1_fm/