Danijel Perić stipendist HKD Napredak glavne podružnice Mostar najavio koncert klasične glazbe

Danijel Perić, student četvrte godine solo pjevanja s Muzičke akademije u Sarajevu i stipendist HKD Napredak glavne podružnice Mostar bio je gostom radija Mostarska panorama. Gospodin Perić je za naš radio najavio koncert klasične glazbe koji će se održati ovu subotu, 1. lipnja, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosača u Mostaru s početkom u 19:00 sati, u organizaciji HKD-a Napredak Glavne podružnice Mostar.

Na koncertu će nastupiti studenti četvrte godine solo pjevanja s Muzičke akademije u Sarajevu: Josipa Bošnjak na klaviru, Marija Mila Milas na flauti, Danijel Perić i Tomislav Perić kao baritoni, te student treće godine Roko Škobić na gitari.  Naime, Tomislav Perić, Danijel Perić i Marija Mila Milas su članovi i HKD Napredak Glavne podružnice Mostar te također stipendisti HKD Napredak.

Gospodin Perić istaknuo je kako je suradnja između studenata i HKD Napredak izvrsna te kako iz organizacije potiču mlade na rad i aktivnosti. Ovaj koncert pruža ujedno i priliku mladim glazbenicima za dodatno predstavljanje, a što je važno za njihov daljnji razvoj i napredak u glazbenoj karijeri. Sudjelovanje na koncertu također predstavlja priliku za stjecanje vrijednog iskustva i izgradnju profesionalnih odnosa.

Poslušaj cijeli razgovor na službenom YouTube kanalu radija Mostarska panorama

Urednica programa: Ana-Marija Dedić

Urednik emisije i voditelj: Ana Barbarić

Tonska realizacija: Darko Majerski

Produkcija: Radio Mostarska panorama, Mostar, 31. svibanj 2024. godine.

88, 1 FM-Radio koji Vas sluša!

STREAM : www.glasmostara.ba

https://www.facebook.com/mostarska.panorama/

https://www.instagram.com/mostarskapanorama_88.1_fm/