Bešlić uputio brzojav podrške gradonačelniku Bandiću i premijeru Plenkoviću

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić poslao je brzojave potpore predsjedniku Vlade RH Andreju Plenkoviću i gradonačelniku Zagreba Milanu Bandić, javlja Hrvatski Medijski Servis.

“Poštovani premijeru Plenković, Vama i svim Vašim suradnicima, te članovima Kriznog stožera, u ovim trenutcima kada se osim borbe s koronavirusom morate nositi i s posljedicama potresa u Zagrebu, želim poručiti da smo uz Vas i da će te kao Vlada i država iz ovog izići kao pobjednici”, napisao je Bešlić Plenkoviću.

U Bešlićevom brzojavu Bandiću stoji:

“Poštovani gradonačelniče Bandić,

Vama i Vašim sugrađanima, članovima Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, u ovim trenutcima kada se osim borbe s koronavirusom morate nositi i s posljedicama potresa, želim poručiti da smo uz Vas i da ćete iz ovog izići kao pobjednici”.

Podsjećamo, jutros u 6:25 Zagreb je pogodio razoran potres jačine 5,5 stupnjeva prema Richteru, nakon čega je uslijedio i niz slabijih potresa.

Pričinjena je znatna materijalna šteta, a oštećene su i mnoge monumentalne građevine poput zagrebačke Katedrale i crkve u Palmotićevoj.

Sve to dogodilo se u jeku nezapamćene pandemije koronavirusa./HMS/