Impressum

Produkcija programa i način predstavljanja programa radija Mostarska panorama

 

Radio Mostarska panorama emitira 24.00 sata vlastitog radijskog programa na lokaciji Mostar Grad, a osim zemaljske frekvencije 88, 1 fm svoje sadržaje promovira i putem službene Facebook stranice i svog informativnog portala Glas Mostara: www.glasmostara.ba

Integriranje u društvo znanja na sasvim nov način radio Mostarska panorama sažima tradicionalno i suvremeno shvaćanje funkcije javnog medija. Opća definicija: informiranje, obrazovanje, zabava, danas sve svodi na znanje. Biti informiran- znači znati. Biti obrazovan- također znati. Zabavljat se i to treba – znati.

Obilje sadržaja koji se u programu radija Mostarska panorama, u svako doba dana i noći mogu čuti putem zemaljske radiofrekvencije i online na društvenim platformama Facebook stranici Mostarske panorame i informativnom portalu Glas Mostara: www.glasmostara.ba sve je to jedan veliki zbroj znanja o političkim procesima, institucijama, umjetnosti, kulturi, znanosti, sportu, o drugim zemljama i ljudima, o nama samima.

 

Misija, vizija i ciljevi radija Mostarska panorama

 

Radio Mostarska panorama je javni, lokalni radijski, gradski servis koji ima osam dimenzija:

1)Informacijski djelokrug odgovornosti: Imamo obvezu prijenosa objektivnih informacija kao temelja za slobodno formiranje stajališta.

2) Uloga vodiča: Kao izvor neovisne i nepristrane  informacije, radio Mostarska panorama pruža pouzdane, vjerodostojne reference i ima značajnu ulogu u slobodnom formiranju stajališta.

3)Uloga javne tribine: Radio Mostarska panorama pruža mogućnost da se čuju sva važna stajališta o određenoj temi. Nudi tribinu za javne rasprave u kojima mogu sudjelovati sve relevantne društvene skupine

4) Integracijska uloga: Cilj radija Mostarska panorama je međusobno razumijevanje koje će ojačati socijalnu koheziju

5) Mjerilo kvaliteta: Radio Mostarska panorama svojim programom i uređivačkom politikom omogućava referentan, kvalitetan i inovativni sadržaj programa. Na taj način postavljamo standarde.

6) Kulturološka misija: Program radija Mostarska panorama odražava kulturološku raznovrsnost grada Mostara i njegovih građana i prati sva zbivanja na području grada Mostara i Hercegovine.

7) Produkcijska zadaća: Odgovarajuće ispunjenje različnih obveza. Misija radija obuhvaća i neovisnu i kreativnu produkciju.

 

8) Inovativna uloga: Radio Mostarska panorama je hrabar i odlučan u preuzimanju vodeće uloge u prihvaćanju novina i provjeri novih tehnologija i novih uloga u javno difuznom sektoru.

Ciljna publika

Orijentirana je na slušatelje od 25 do 70 godina.

Tko je tko na radiju Mostarska panorama?

Glavna urednica: Ana-Marija Dedić

infomopan@gmail.com

Spiker i voditelj: Davor Babić

infomopan@gmail.com

Voditeljica: Ana Barbarić

infomopan@gmail.com

Tonski snimatelj i realizator: Ivan Raguž

rezijamopan@gmail.com

Tonski snimatelj i realizator: Darko Majerski

rezijamopan@gmail.com

Kontakt:

Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače- podružnica radio Mostarska panorama

Trg hrvatskih velikana bb, 88 000 Mostar

Telefon: 036/ 333 889

Fax: 036/ 333 887

E-mail: infomopan@gmail.com

rezijamopan@gmail.com

Facebook stranica radija Mostarska panorama

Portal radija Mostarska panorama Glas Mostara: www.glasmostara.ba

Identifikacijski broj: 4227167780015;
PDV broj:22167780007

Žiro- račun radija Mostarska panorama: 3381302246719245
Upis u sudski registar broj: Tt-O-324/14 od 12. svibnja 2014.;
Šifra djelatnosti: 60. 10