Intervju s glazbenicom Mirnom Pehar: “Maske” – Prvijenac koji će predstaviti Mostarskoj publici 25. lipnja

Mostarska glazbenica Mirna Pehar nedavno je izdala svoj prvijenac, pjesmu “Maske”, koju je napisao Bane Opačić. Danas je u programu Radija Mostarska panorama predstavila svoju pjesmu te za večeras, 25. lipnja 2024. najavila službenu promocija pjesme i spota “Maske” u restoranu “Radobolja” u Mostaru.

Mirna Pehar od malih nogu pokazivala je interes za glazbu. Završila je Osnovnu glazbenu školu u Livnu, odsjek harmonika, i od tada je njena glazbena karijera bila u stalnom usponu. Nastupala je na brojnim festivalima diljem Bosne i Hercegovine, ali i Hrvatske, gdje je stekla brojne obožavatelje. Najveći uspjeh postigla je 2022. godine kada je osvojila titulu pobjednice na televizijskom glazbenom natjecanju pod nazivom “Solistički koncert”. Kao rezultat te pobjede, održala je solistički koncert u Sarajevu 2023. godine, što je dodatno potvrdilo njen talent i strast prema glazbi.

Mirna je također surađivala s mnogim poznatim estradnim umjetnicima kao što su Mirza Selimović, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Ivan Zak, Dalmatino, Mate Bulić, Željko Bebek i mnogi drugi.

Povodom izlaska njenog prvijenca, razgovarali smo s Mirnom o njenom glazbenom putu, inspiraciji za pjesmu “Maske” i planovima za budućnost.

Poslušaj cijeli razgovor na službenom YouTube kanalu radija Mostarska panorama

Urednica programa: Ana-Marija Dedić
Urednik emisije i voditelj: Ana Barbarić
Tonska realizacija: Darko Majerski
Produkcija: Radio Mostarska panorama, Mostar, 25. lipanj 2024. godine.
88, 1 FM-Radio koji Vas sluša!
STREAM : www.glasmostara.ba
https://www.facebook.com/mostarska.panorama/
https://www.instagram.com/mostarskapanorama_88.1_fm/