JAVNI POZIV  LISTAMA I KANDIDATIMA ZA MEDIJSKO PREDSTAVLJANJE NA LOKALNIM IZBORIMA 2020.

Mostar -U povodu predstojećih Lokalnih izbora 2020., koji će u BiH, osim u Gradu Mostaru,  biti održani u nedjelju, 15. studenoga, a sukladno Uputi Središnjeg izbornog povjerenstva BiH (SIP BiH) o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti, Radio Mostarska panorama uključuje se u medijsko praćenje Lokalnih izbora, te poziva sve zainteresirane liste i kandidate za besplatno medijsko predstavljanje da se jave u uredništvo radija, u Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače, Trg hrvatskih velikana bb, 88 000 Mostar, telefonski na broj : 036 333 889 ili na E – mail: infomopan@gmail.com.

Neposredno obraćanje tijekom izborne kampanje za liste i kandidate predviđeno je od 15. listopada do 13. studenoga 2020. svake srijede od 12. 00 do 13.00 sati u emisiji Izborna kronika – Lokalni izbori 2020. radija Mostarska panorama. Redoslijed sudjelovanja u četiri debatne emisije tijekom izborne kampanje utvrdit će se ždrijebanjem tjedan dana prije početka izborne kampanje, u četvrtak, 8. listopada 2020. u 12.00 sati u prostorijama radija Mostarska panorama. Neposredno obraćanje neće se naplaćivati.

Plaćeno političko oglašavanje, koje je dopušteno 30 dana prije izbora, podrazumijeva emitiranje: spotova, priopćenja, reportaža, snimljenih obraćanja, priloga, javnih poziva, Web oglasa ili bilo kojeg drugog oblika promocije listi i kandidata u trajanju od 30 minuta tjedno po političkom subjektu.

Narudžbe sa sadržajima oglašavanja potrebno je dostaviti 48 sati prije oglašavanja.

Novčanu naknadu za usluge objave naručitelj je obvezan unaprijed uplatiti. Zainteresirani politički subjekti za plaćeno oglašavanje mogu se javiti telefonski na broj: 036 333 889 ili na mail: infomopan@gmail.com

Uredništvo radija Mostarska panorama