Mepas Mall & Techno Shop predstavili LG SIGNATURE W7 OLED TV 65”

 

Predstavljanje jedinstvenog LG SIGNATURE W7 OLED TV 65’’ održano je sinoć na 1. katu Mepas Mall-a pred brojnim posjetiteljima koji su imali priliku uvjeriti se zašto je ovaj televizor zadobio svu pažnju svjetske javnosti.

Posebno oduševljenje izazvao je njegov elegantni izgled koji se, zahvaljujući tankom dizajnu, savršeno stapa sa zidom, ne stvara sjene, te je poput prozora u drugi svijet, koji omogućava da gledatelj savršeno uroni u nevjerojatno slikovitu stvarnost živih boja.

Dizajniran je za one koji prepoznaju vrijednost vrhunskog zvuka, budući da zvučnici usmjeravaju zvuk prema gore, kako bi se poboljšalo raspršivanje visokih i niskih tonova.

Posjetitelji prezentacije su uživali u svim detaljima napredne tehnologije i dizajna koji krase LG SIGNATURE W7 OLED TV.

Ukoliko ste propustili predstavljanje, detalje prezentacije pogledajte u galeriji, a posjetom Techno Shop-a na 3. katu Mepas Mall-a dođite uživati u scenama akcijskog filma ili utakmice uz najveću moguću jasnoću slike koju donosi LG SIGNATURE W7 OLED TV.
Dostupan je u Techno Shopu, ekskluzivnom zastupniku LG Electronicsa.

Zavirite u budućnost tehnologije uz Mepas Mall i Techno Shop!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu