MOSTAR OPEN 2017.

 

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na 9. Mostar Open, međunarodni taekwondo turnir, koji se održava u subotu 4.11.2017. u dvorani na Bijelom brijegu.

Organizator turnira je mostarski taekwondo klub Cro Star na čelu s trenericom Klaudiom Marić. Turnir je organiziran u 3 discipline: borbe, forme i kick.

Nastupiti će svi uzrasti u borbama počevši od 2012. godišta pa do seniora, a koristit će se elektronska oprema Daedo, koja se koristila i na Olimpijskim igrama.
Forme su organizirane također za sve uzraste: kadete, juniore i seniore.
Treća disciplina ‘kick’ je oblik natjecanja za najmlađe natjecatelje.

Turnir počinje ceremonijom otvaranja u 9 sati gdje će nazočne pozdraviti predsjednik Sportskog saveza grada Mostara gosp. Hasan Šišić uz druge uzvanike iz Taekwondo Saveza BiH, a s natjecateljskim dijelom krećemo u 9.30.

Ove godine će na turniru u Mostaru nastupiti reprezentacija grada Zagreba u borbama i u formama, a prijavili su se klubovi iz cijele BiH, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore. Svoje snage će odmjeriti 500 sportaša.

Nadamo se kako ćete svojim dolaskom uveličati ovu veliku sportsku manifestaciju u našem gradu i nastaviti pratiti nas i naše uspjehe kroz svoja izvješća kao što ste to radili i do sada, a na čemu vam se želimo od srca zahvaliti.

Radujemo se susretu s vama na Mostar Open-u!

Klaudia Marić, prof.
Organizatorica turnira