NAJAVA VII. SAJMA BRANITELJSKOG PODUZETNIŠTVA U HNŽ-u

Ministarstvo za pitanja branitelja HNŽ i Referalni centar branitelj/borac „Zadrugar“ ponosno najavljuju Sedmi Sajam braniteljskog/boračkog poduzetništva u HNŽ/K koji će se održati u srijedu, 12. lipnja 2024. godine od 11 do 18 sati u Mostaru, u šetališnoj zoni ulice Nikole Šubića Zrinskog.
Na sajmu će se predstaviti više od 60 izlagača iz Hercegovačko-neretvanske, Zapadno-hercegovačke, Hercegbosanske i Srednjobosanske županije, te susjedne Republike Hrvatske. Izlagači će predstaviti svoju ponudu proizvoda koji potječu iz braniteljskih zadruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta te proizvoda branitelja poljoprivrednika.
Sajam će obuhvatiti raznolik spektar aktivnosti, uključujući izložbe proizvoda i usluga, konzumiranje ili kupovinu domaćih ekoloških prehrambenih proizvoda od voća, šumskih plodova, likera za ljekovite i aperitivne namjene, voćnih rakija, sokova, vina, meda, kompota, proizvoda sušenog voća, mednih prerađevina i prirodne kozmetike na bazi pčelinjih proizvoda, prerađevina od povrća, proizvoda od ljekovitih bilja (čajevi, kreme tinkture, jastuci od ljekovitog bilja), raznolike proizvode kućne radinosti, unikatnih drvenih i metalnih predmeta, kao i druge proizvode.
I ovaj Sajam braniteljskog poduzetništva održava se uz potporu Ministarstva za pitanja branitelja HNŽ, a za cilj ima potaknuti suradnju među braniteljima koji se bave poduzetništvom, pružajući im platformu za promociju njihovih proizvoda i usluga te za razmjenu iskustava i znanja. Uz to, želimo ohrabriti ulaganja u braniteljska poduzetništva te potaknuti širu zajednicu na podršku ovim vrijednim inicijativama.
Sedmi Sajam Braniteljskog Poduzetništva u Hercegovačko-neretvanskoj županiji predstavlja priliku za jačanje suradnje, podizanje svijesti te promociju inovacija i uspjeha među braniteljskom populacijom.
Prisutnost javnosti od iznimne je važnosti, stoga cjelokupnu zajednicu pozivamo da posjeti ovaj značajni događaj.