NIZ SPONZORSKIH AKTIVNOSTI HT ERONETA: Od ravne Posavine do Neuma i Hutova

 

 

Proteklih nekoliko dana, od sjevera do juga Bosne i Hercegovine, održano je nekoliko atraktivnih događanja iz područja sporta, zdravlja, turizma, rekreacije, tradicije, kulture i znanosti koje je sponzorski podržao HT Eronet.

U Posavini je, u povodu međunarodnog Dana rijeke Save, a ususret Danima Tolise 2024., održana regata kajacima, kanuima i SUP daskama, od Domaljevca do Tolise.

Bogatim kulturnim programom otvorena je 18. manifestacija Dani Tolise 2024. koja promiče kulturu, tradiciju i vrijednosti posavskoga kraja.

U Mostaru je održan 20. jubilarni međunarodni znanstveni simpozij Mostarska psihijatrijska subota koja je okupila eminentne predavače iz svih medicinskih centara regije, a predavanja su, između ostalih, održali čuveni psihijatri, akademici Miro Jakovljević, Dragan Babić i prof. dr. Veljko Đorđević.

Još jedan vikend u znaku biciklizma, obilježen je Ćiro biciklijadom koja se ovoga puta vozila od Hutova do Neuma, a koju je organizirala Udruga “HerzegovinaBike” u suradnji s općinom Neum i udrugom KRON. Biciklijada se vozila kroz neumsko zaleđe, promovirajući ruralni turizam i lokalna domaćinstva, ali i zdrav način života.

U Mostaru je bilo živo i veselo na dvodnevnom međunarodnom nogometnom turniru Tiki-Taka 2024. za 2014. i 2013. godište, na kojemu su sudjelovale ekipe iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovenije.

FOTO: Tolisa.info, HercegovinaBike

 

Odjel za korporativne komunikacije