Nogometna škola HŠK ”Zrinjski”

Mostar,14.08.2020.god. N.Š. HŠK “Zrinjski” Mostar počinje s pripremama za novu sezonu i vrši upis novih članova za dječake rođene 2008. i 2009. godine (predpioniri), zatim 2010. i 2011. (Zrinjevci) te 2012. i mlađe (Štiglići).

Polaznici naše škole za navedene uzraste imati će četiri treninga tjedno i utakmice vikendom, stručno vodstvo od naših licenciranih nogometnih trenera i od ove sezone jedna novina.

Kao što je već poznato da je brigu o tjelesnoj spremi naših juniora, kadeta i pionira preuzeo dr. sc. Mate Brekalo sa svojim suradnicima. On će svoje znanje nastaviti prenositi i na naše najmlađe članove, tako će polaznici navedenih uzrasta imati pola sata kondicijskog treninga pod vodstvom dr. sc. Mate Brekala i njegovih suradnika i sat vremena nogometni trening pod vodstvom naših licenciranih nogometnih trenera.

N.Š. HŠK „Zrinjski“ Mostar za djecu koja su zainteresirana nudi i specijalizirani treninga za vratare.

Sve zainteresirane dječake koji žele postati dio obitelji HŠK Zrinjski pozivamo da se pridruže jednoj od navedenih kategorija i pokažu svoje nogometno znanje i vještine, dobro se zabave i upoznaju se s načinom rada naše nogometne škole.

U periodu trajanja manifestacije OPEN FOOTBALL DAY svi treninzi za nove članove su besplatni.

RASPORED TRENINGA ZA PRVI TJEDAN MANIFESTACIJE OPEN FOOTBALL DAY
(17.08. – 23.08.2020.)

PREDPIONIRI – POMOĆNI TEREN STADIONA HŠK “ZRINJSKI” MOSTAR

PONEDJELJAK, UTORAK,ČETVRTAK i PETAK U 16:45h, o terminu utakmice za vikend naši članovi biti će pravovremeno obaviješteni.

ZRINJEVCI: SC KANTAREVAC

PONEDJELJAK, UTORAK,ČETVRTAK i PETAK U 10:00h, o terminu utakmice za vikend naši članovi biti će pravovremeno obaviješteni.

ŠTIGLIĆI: ARENA SPORT CENTAR

PONEDJELJAK, UTORAK,SRIJEDA i PETAK U 17:00h, o terminu utakmice za vikend naši članovi biti će pravovremeno obaviješteni.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mail-a skola@hskzrinjski.ba i na broj telefona 036/ 311-050, također smo dostupni na Facebook i Instagram društvenim mrežama @nshskzrinjskimostar.

Ovim putem N.Š. HŠK Zrinjski želi se zahvaliti i svojim suradnicima iz Arena Sport Centar i SC Kantarevac, piše u priopćenju.