Novosti iz Cro Star-a

Članovi mostarskog Taekwondo kluba Cro Star trenutno provode svoje vrijeme kod kuće iako bi svi radije bili u školi i na treningu. No, to ne znači da klub nije aktivan. Treneri kluba Klaudia Marić, Boris Knezović i Teo Jergović, od prvog dana obustave treninga, organiziraju razne aktivnosti za svoje članove.
Redovno se održavaju sati engleskog i njemačkog jezika, što je pogotovo dobro za djecu, koja su prije prekida nastave bila bolesna, te su izostala iz škole. Sad imaju prigodu online satima s trenericom Klaudiom utvrditi gradivo, a sve se više djece prijavljuje za ponavljanje gradiva a radi se ponešto i unaprijed.
„Članovi kluba, mlađi i stariji ali i roditelji kluba, rade i treninge. Treninzi su različiti, radi se na kondiciji, snazi, tehnici. Razgibavati se trenutno je od velike važnosti, jer smo stalno u kući, a pogotovo je važno za natjecatelje.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.
Pored gore spomenutih aktivnosti u tijeku je i nekoliko drugih zabavnih aktivnosti za različite uzraste, a dogovara se i natjecanje između djece i njihovih roditelja, koji treniraju u klubu, a to će ujedno biti i natjecanje među trenerima.
Članovi Cro Stara imaju poruku za sve građane: „Ostanite kod kuće“, a Corona virusu su crtežima uputili nekoliko jasnih poruka, jer se što prije žele vratiti na tatami.